Utleie av Tak For Maten

Vi leier ut vår takhage til private arrangementer gjennom hele sommersesongen (mai – oktober). Taket er perfekt for sosiale sammenkomster, sommerfest, middager, intime konserter, lanseringer og mye annet. Kun fantasien setter begrensninger!

For mer informasjon, klikk her.

Kortere Omvisninger

Vi tar også imot grupper til kortere omvisninger/ befaringer.

Basic omvisning

10-15 min omvisning. Kort forklaring av hvilke vekster som vokser på taket.  Omvisningen gjennomføres av en av studentene som har sommerjobb på taket.

PRIS: 1450,- +mva

Kåseri og omvisning

30 minutter omvisning og kåseri som trekker de lange historiske linjene for Grønland som det historiske  råvaresentrum på Østlandet, fra vikingtid og middelalderkloster via fellesmeieriet og landbrukskvartalet til nåtidens globaliserte og høyteknologiske løsninger. Hvilken rolle kan urbant landbruk og dyrking på tak ha i moderne byutvikling? Hvor mange tonn økologiske jordbær kunne vi dyrket på Oslos flate tak – og er mat dyrket i by egentlig trygg å spise? Dessuten hører vi om takhagers potensiale til å skape grønne og sosiale møteplasser i stadig mer trangbodde byer, potensialet for sosialt entreprenørskap, og noen av programmene til Nabolagshager som jobber med sosialt utsatte grupper i Oslo. Kanskje smaker du på noen av de spiselige blomstene på taket, helt sikkert er det at du får inspirasjon til egen balkong – og kanskje eget tak også?

PRIS: 6900,- + mva

 

20190613_200841