Vi leier ut vår takhage til private arrangementer gjennom hele sommersesongen (mai – september).

Taket er perfekt for sosiale sammenkomster, sommerfest, middager, intime konserter, lanseringer og mye annet. Kun fantasien setter begrensninger!

I samspill med våre leverandører og samarbeidspartnere kan vi tilby matservering med lokale råvarer rett fra taket, barservering, teknisk utstyr til lyd og mindre konserter, bemanning og diverse aktiviteter (guidet omvisning av taket, yoga, etc)

Vi kan også bistå med prosjektledelse, ideutvikling, planlegging og gjennomføring av arrangementer. Takhagen kan også leies i kombinasjon med andre møterom og lokaler i bygget vårt, hos Greenhouse Oslo og Bruket.

Ta kontakt med adam @ nabolagshager.no for et uforpliktende tilbud!

unnamed.png

*Kapasitet varierer i henhold til oppdekning, aktiviteter etc.

KORTERE OMVISNINGER

Vi tar også imot grupper til kortere omvisninger/ befaringer.

Alternativ 1: Basic omvisning

10-15 min omvisning. Kort forklaring av hvilke vekster som vokser på taket.  Omvisningen gjennomføres av en av studentene som har sommerjobb på taket.

PRIS: 1450,- +mva

Alternativ 2: Kåseri og omvisning

30 minutter omvisning og kåseri som trekker de lange historiske linjene for Grønland som det historiske  råvaresentrum på Østlandet, fra vikingtid og middelalderkloster via fellesmeieriet og landbrukskvartalet til nåtidens globaliserte og høyteknologiske løsninger. Hvilken rolle kan urbant landbruk og dyrking på tak ha i moderne byutvikling? Hvor mange tonn økologiske jordbær kunne vi dyrket på Oslos flate tak – og er mat dyrket i by egentlig trygg å spise? Dessuten hører vi om takhagers potensiale til å skape grønne og sosiale møteplasser i stadig mer trangbodde byer, potensialet for sosialt entreprenørskap, og noen av programmene til Nabolagshager som jobber med sosialt utsatte grupper i Oslo. Kanskje smaker du på noen av de spiselige blomstene på taket, helt sikkert er det at du får inspirasjon til egen balkong – og kanskje eget tak også?

Omvisningen og kåseriet gjennomføres av Helene Gallis, en meget erfaren foredragsholder, gründer av Nabolagshager, forfatter av Dyrk Byen!, Norges første bok om urbant landbruk, to ganger mottaker av hederlig omtale fra Oslo Miljøpris og anerkjent pioner og talsperson for urbant landbruk i Skandinavia.

PRIS: 6900,- + mva

20190613_200759

20190613_200841

20190613_200305