INNMELDING

Bybønder er ikke som andre byfolk. Vi etablerer derfor en sosial møteplass og forening!  Her kan du møte likesinnede, låne bøker om økologisk dyrking, takfarmer, permakultur, felleshager, jord og mye mer.

Gjennom dyrkesesongen inviterer vi til ulike aktiviteter, bl.a. åpent hus med visning av inspirerende dokumentarfilmer fra hele verden, lesing, låning og levering av bøker, mulighet til å dele tips og triks, foreslå medlemsaktiviteter, samskape fantastiske dyrkeprosjekter,  og rett og slett ha det hyggelig med andre planteglade folk.  Vi tester kontinuerlig ut aktiviteter som vi tror vil være til glede og nytte for folk og er avhengige av din input!

Priser medlemsskap

Støttemedlem 1000,- // Ordinær pris 450,- // Familier 750,- // Student 300,- // Bedrifter og borettslag: etter avtale

Innmeldingsprosess

Du melder deg inn ved å fylle inn skjemaet nederst på siden her, og betale medlemsavgift via en av betalingsmetodene nedenfor.

Logo-Deltager.no-med-tagline-2-1500x392

Du kan enkelt og greit melde deg inn ved å betale medlemsavgiften via deltager.no-portalen.  Her velger du den aktuelle perioden – og medlemskategori. Husk at du også må fylle inn registreringsskjemaet nederst her!

 

vippsDu kan også betale medlemsskapet ditt med DNB VIPPS appen for den aller raskeste behandlingen av betalingen!

Fyll ut innmeldingsskjemaet under, og send så en vipps til tlf 94219549 med summen du skal betale. Husk å skrive fullt navn i meldingen. Husk å fylle inn registreringsskjemaet også!