EVENTS

Nabolagshager inviterer til en rekke åpne arrangementer gjennom året. Det er særlig byttemarkedene våre for frø og planter som er populære. Vi kan også levere skreddersydde kurs og opplegg for bedrifter og borettslag.

BEDRIFTSINTERNE KURS

Foto Monica Løvdahl-80-53

Ønsker du et litt annerledes arrangement med venner, naboer og kolleger, eller et kick-off som gir deltakerne praktisk kunnskap og felles engasjement om grønne løsninger? Nabolagshager tilbyr skreddersydde arrangementer som bl.a. kan inneholde:

Kom-i-gang med dyrking i byen

Grunnleggende intro til dyrking. Hva trenger planter for å vokse, trives og produsere masse spiselige godsaker? En kort teoretisk innføring, etterfulgt av en felles så-workshop, hvor deltakerne får så mange forskjellige grønnsaksfrø som de får ta med seg hjem.

PRIS: fra 9000,- kr som dekker alle utgifter ved halvdags workshop. Inntil 20 deltakere.

Skap et felles dyrkeprosjekt

Kolleger eller naboer som ønsker å etablere et felles dyrkeprosjekt f.eks som en del av en bedrifts fellesarealer, og som har tid og kapasitet til å følge opp et prosjekt gjennom hele sesongen og flere år. Som prosjektkoordinatorer skaffer vi tilrette alt av materiell, frø og planter til arrangementet.

Vi inviterer til en koordinert dugnad/workshop hvor vi samskaper et felles dyrkeprosjekt basert på plantekassene vi leverer. Vi stiller med alt av planter og jord m.m. – økologisk der det er mulig.

PRIS: på forespørsel.

Andre dyrkerelaterte arrangementer

Innslag på firmafester, felles arrangementer i borettslag eller vennegjenger, som del av utdrikningslag eller i private arrangementer

Skreddersøm av aktiviteter som kan inneholde andre elementer relatert til dyrking, for eksempel workshop for å lage urte- og krydderblandinger, lære om frø og frøhøsting, kompost og kretsløpsworkshop m.m.PRIS: på forespørsel

Kursene holdes av erfarne og engasjerende kursholdere med inngående kunnskap om dyrking i by og gode miljøvalg når det kommer til å dyrke økologisk og kretsløpssmart.

For mer info, evt bestilling, av slike bedriftsinterne arrangementer, ta kontakt med Laura Martinez Izquierdo på laura@nabolagshager.no.

BYTTEMARKEDER, OMVISNINGER OG ANDRE ARRANGEMENTER

Følg med på facebooksiden vår for invitasjoner til arrangementene våre.

Bilde 30.08.2017, 19.45.44 kopi

Byvandring Urbant Landbruk 2017

IMGP4431

Plantebyttemarked 2017

IMGP4996

Plantebyttemarked 2017

 

tom-erik-8101

Bakgårdsbondefest 2016

DSCN6410 vannmerke

Plantebyttemarked 2016

Miljøfestivalen Sofienbergparken

Oslo Miljøfestival

2017-03-26 14.40.28

Frøbyttemarked 2017