– Gjør Groruddalen grønnere

I samarbeid med ByDyrk, en del av Groruddalssatsningen i Bydel Bjerke, inviteres det til flere spennende aktiviteter for å spre engasjement om dyrking i Groruddalen. Først ute er et kom-i-gang kurs som holdes onsdag 11/5.

2016-04-13 21.31.46Kurset er et grunnleggende og praktisk kurs for deg som vil prøve deg som bybonde for første gang. Du lærer om hva som passer å dyrke på lite plass og som er lett å få til for den uerfarne. Du lærer om frø, jord, vanning og pleie, og sår dine første frø. Vi fokuserer på økologisk dyrking mat bør være uten kunstgjødsel og uten kjemiske sprøytemidler. Kursholder er Nina Berge, som har lang erfaring med hagekurs for nybegynnere.

Kurset holdes i Bjerke Nærmiljøsenter. Nærmiljøsenteret har sentral beliggenhet i Brobekkveien 53 på Bjerke, med gåavstand til både buss- og T-banestasjon. Buss 58 går fra Helsfyr via Brobekkveien.. Nærmeste T-banestopp er henholdsvis Risløkka og Volebekk, med ca. ti minutters gange til senteret. Se Trafikanten for nærmere informasjon. Hvis du kjører bil er det mulig å parkere på parkeringsplassen ved Brobekkveien 57.

Kurset koster 400,- (375,- om du er medlem av Nabolagshager), og påmelding gjøres via denne linken.