– Frøinnsamling til asylmottak

Refugee greenspace er et initiativ som er i gang med flere dyrkeprosjekter i asylmottak. Prosjektene er frivilligbaserte. Nå er de på utkikk etter folk som vil dele frø med prosjektene. Så rydd opp i frøboksen din, se over alle posene du ikke kommer til å bruke opp i år, eller kjøp noen ekstra, og ta dem med til Nabolagshager sine lokaler på Grønland neste tirsdag. Her vil det også være representanter fra prosjektet tilstede som kan fortelle mer om aktivitetene. Les mer om prosjektet på http://www.refugeegreenspace.org/

Det vil også være mulighet til å donere penger til prosjektet, for å dekke kostnader til jord, frø, gjødsel m.m. Vi poster snarlig informasjon om dette.

Om du ønsker å dele frø med prosjektet men ikke har anledning til å komme, kan du også sende dem i posten til Nabolagshager, Schweigaards gate 34F, 0191 Oslo, så videreformidler vi dem til prosjektet.

Hjelp oss gjerne å spre facebook-arrangementet.