– Byøkologisk møteplass hos Nabolagshager

InstagramCapture_31d867bd-116d-405f-b341-0cc8ba5cef08

En skikkelig gladnyhet! I dag har vi bekreftet at Nabolagshager flytter inn i flotte og supersentrale lokaler på Grønland!
Endelig får Oslo en urban møteplass for dyrking i by – et kunnskapssenter for oss mikrobønder som dyrker på balkonger, i bakgården, på tak og vegger, i hager og parker.
I disse lokalene blir det tett med kursaktivitet utover våren, det blir en sosial møteplass, et mangfoldig bibliotek for urbant landbruk, hagebruk og allting relatert, utviklet i samarbeid med entusiaster i nettverket.  I tillegg blir dette også kontor og produksjonslokaler for våre miljøvennlige løsninger for kjøkkenhager og byrom.
Her blir vi del av det spennende landbrukskvartalet som er under utvikling, som også åpner for spennende langsiktige visjoner. Kvartalet, som eies av Norges Bondelag er hjem til en rekke grønne organisasjoner så som Bondelaget, Bondens Marked og Gartnerforbundet, samt überurbane oppstarter som TøyenCola. Vi gleder oss til å flytte inn, her vil vi umiddelbart føle oss hjemme!
Adresse fra 1. mars:
Schweigaards gate 34F, 0191 Oslo.
Inngang fra Platous gate (midtveis mellom Schweigaards gate og Grønlandsleiret).