Det kan kanskje kalles en tradisjon allerede, med tur til København for andre år på rad. Denne gangen var det ikke med proff fotograf og med mål om å intervjue flest mulig, slik høsten 2014 var.  Nå er boken DYRK BYEN skrevet men nysgjerrigheten er stor for om prosjektene fra i fjor imponerer like mye i år. Noen oppdateringer:

WP_20150917_16_16_59_Pro

På ØsterGRO holdes det stadig omvisninger, og restauranten på taket, Stedsans Clean Simple Local har blitt en av byens mest populære spisesteder, hvor et visstnok er vanskeligere å få plass enn på selveste NOMA.

WP_20150918_012

TagTomat har fått nytt hovedkvarter i Husumgade, samme gate hvor grunnleggeren Mads Boserup Lauritsen bor. Dette blir et kontor og showroom, mens kasseproduksjonen fortsetter på sin vante lokasjon.

WP_20150915_19_03_56_Pro

Anarkistenes protesthage i Jagtvej 69 ser ut til å ha mistet piffen, det var lite som antydet at det var lagt ned like mange dugnadstimer i år som i fjor. Kanskje blir det bedre organisert neste år?

WP_20150917_15_06_04_Pro

Temaet tilgang på frø, og retten til å bytte frø, er høyst aktuell i Danmark etter at de tidligere i år har opplevd en innstramming i reglementet for frøbytte. Vi er glade for å være i kontakt med Frøsamlerne i Danmark og håper å sammen sette Frie Frø på agendaen i 2016.

WP_20150916_008

Miljøpunkt Amager, som drives av lokalutvalgene i bydelene Amager Vest og Amager Øst, fortsetter sitt gode arbeide med å inspirere innbyggerne i bydelen sin til å engasjere seg i urban matproduksjon. Nå har de etablert en mobil hønsegård som brukes i prosjekter i hønseprosjekter i kommunale bygårder, som har vist seg å være en stor suksess.